Noorderdiep Groot 6 personen CE

Deze woning heeft een ruime hal. In de woonkamer vindt u de open keuken, die voorzien is van alle gemakken. Ook heeft u vanuit de woonkamer toegang tot het terras, met prachtig uitzicht op het water. Op de begane grond heeft u verder een afzonderlijke toiletruimte en een slaapkamer met eigen badkamer. Via een dichte vurenhouten trap komt u vanuit de woonkamer op de eerste verdieping, waar een of twee slaapkamers zijn en een tweede afzonderlijke • Entree met hal toiletruimte en badkamer.

Noorderdiep 4 personen CE3

Na binnenkomst in de woning loopt u via de entree de ruime woonkamer binnen. Hier heeft u toegang tot uw terras, de open keuken en een toilet. Via een dichte vurenhouten trap komt u op de eerste verdieping. Hier vindt u twee slaapkamers, een badkamer en tweede toilet.

Zuiderdiep Luifel 4 personen CE2

Via de entree komt u in de hal, vanwaar u toegang heeft tot een afzonderlijk toilet, een badkamer, een of twee slaapkamers en een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer komt u op het terras, dat is voorzien van een luifel. Zo kunt u altijd beschut buiten zitten.