Groot Noorderdiep 6 personen

Deze woning heeft een ruime hal. In de woonkamer vindt u de open keuken. U heeft vanuit de woonkamer toegang tot het terras, met prachtig uitzicht op het water. Op de begane grond heeft u een aparte toiletruimte en een slaapkamer met eigen badkamer. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een tweede aparte toiletruimte en badkamer.

Noorderdiep 4 personen

Na binnenkomst in de woning loopt u via de entree de ruime woonkamer binnen. Hier heeft u toegang tot uw terras, de open keuken en een toilet. Via een dichte vurenhouten trap komt u op de eerste verdieping. Hier vindt u twee slaapkamers, een badkamer en tweede toilet.

Zuiderdiep 4 personen met luifel

Via de entree komt u in de hal, vanwaar u toegang heeft tot een apart toilet, een badkamer, twee slaapkamers en een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer komt u op het terras, dat is voorzien van een luifel. Zo kunt u altijd beschut buiten zitten.

Zuiderdiep 4 personen

Via de entree komt u in de hal, vanwaar u toegang heeft tot een apart toilet, een badkamer, twee slaapkamers en een woonkamer met open keuken.