Verhuur

Zowel gasten uit Nederland als buitenlandse bezoekers zullen vakantie gaan vieren bij Waterresort Blocksyl. De verhuur van de woningen wordt exclusief verzorgd door Landal GreenParks.

Landal regelt dat ook voor bijna 100 andere vakantieparken midden in de natuur, met in totaal ruim 15.000 woningen van voornamelijk individuele eigenaren in Nederland,België, Duitsland, Engeland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Landal is de grootste onder exclusief label opererende verhuur- en beheerorganisatie van vakantiewoningen in Europa en maakt deel uit van de Awaze groep. Landal GreenParks neemt de verhuur volledig voor haar rekening, zodat u nergens naar hoeft om te kijken. Landal regelt ook het incasseren van de verhuurgelden, het verrekenen met de kosten en de uitbetaling aan u.

Landal is trots om dit fraai opgezette nieuwe park met veel aandacht voor luxueus en duurzaam ontwikkelde woningen in de toekomst aan haar gasten te kunnen aanbieden.

Meer informatie

Voor meer informatie over Landal GreenParks kunt u terecht op www.landal.nl. Op www.landaleigenaren.nl vindt u meer specifieke informatie over wat Landal voor eigenaren kan betekenen.