Vakantiewoningen fase 1 opgeleverd, fase 2 bijna van start

10 mei 2023

Nu alle vakantiewoningen van fase 1 op ons waterresort zijn opgeleverd, staan we in de startblokken om met fase 2 te beginnen. Op die manier kunnen we in de toekomst nog meer mensen laten genieten van dit unieke plekje aan het water. Goed nieuws! Er zijn nog vakantiewoningen te koop.  

Eind april zijn de laatste zeven vakantiewoningen van fase 1 opgeleverd. Van binnen en buiten ziet alles er op en top uit. De vakantiewoningen zijn helemaal klaar om vanaf 22 mei verhuurd te worden. En als we de komende weken af en toe nog een beetje regen krijgen, dan is het gras om de woningen ook mooi groen en is het plaatje compleet!

Vergunningen voor fase 2 en receptie

De vergunningaanvraag in het kader van de Wet natuurbescherming ligt bij de provincie. Zodra de vergunningen voor fase 2, bestaande uit 18 woningen, én het aanpassen van de receptie verstrekt zijn, kunnen we aan de slag.

Uw eigen vakantiewoning aan het water

De vakantiewoningen op Waterresort Blocksyl zijn een geliefd plekje voor eigenaren én huurders. Dat blijkt wel uit de bezettingsgraad van rond de 90% over het afgelopen jaar. En zeg nou zelf; het is een uniek plekje aan het water met volop natuurgebied, waterrecreatiemogelijkheden en het sfeervolle stadje Blokzijl om de hoek en het waterdorp Giethoorn in de nabije omgeving. De vakantievilla’s gaan in de verkoop via Residentia Projectmakelaars. Wilt u op de hoogte blijven van de start van de verkoop of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Residentia Projectmakelaars. De bouw start naar verwachting begin 2024, op voorwaarde dat de benodigde vergunningen zijn verstrekt. De laatste vakantiewoningen worden begin 2025 opgeleverd.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.