“WEG VAN DE DRUKTE VAN ALLEDAG EN TOCH ZO DICHTBIJ”

Uw eigen vakantievilla aan het water
Kabbelende meren, vogelrijke oevers, prachtige vaarroutes, idyllische vissersstadjes, eeuwenoud boerenlandschap en eindeloze vergezichten. De Kop van Overijssel heeft het. Door de rust, de ruimte, het uitgestrekte waterlandlandschap én de goede bereikbaarheid, is dit een prachtige omgeving voor uw tweede huis. Om zelf regelmatig te vertoeven, met vrienden of familie en voor de verhuur aan derden.

Ontspannen gaat vanzelf
In 2020/2021 opent hier het royaal opgezette Waterresort Blocksyl. Op ruime kavels aan de waterkant bouwen we 39 luxe watervilla’s. Weg van de drukte van alledag was zelden zo bereikbaar en dichtbij. Zorgeloos ontspannen en de tijd voorbij laten glijden is hier helemaal niet moeilijk, dat gaat vanzelf.

Prachtige omgeving
Voor een dagtochtje in de natuur neemt u de fiets of stapt u vanaf uw terras op uw boot. Welke route u ook kiest, het is genieten van het vele moois dat u tegenkomt. De bestemmingen zijn meer dan de moeite waard, onderweg is er voldoende gelegenheid om aangenaam te verpozen. Bijvoorbeeld met een kopje koffie, een lunch of een glas wijn op een historisch stadspleintje of aan een vissershaventje. 

Hanzesteden
Geniet tijdens de vaarroute naar het Zwarte Water en het Nationaal Park Weerribben van de prachtige omgeving of vaar met een goedgevulde picknickmand aan boord naar de Friese meren. Houdt u van cultureel vertier? Dan zijn de sfeervolle centra van Hanzesteden Zwolle en Kampen van harte aan te raden.